onsdag 29. oktober 2014

Høstdekorasjon

De siste ukene har det bare regnet og vært grått ute. Mange merker at humøret blir labert og man føler seg som en opptørket kjøkkenklut eller noe sånt noe annet rart. Så på lørdagen som var inviterte vi noen venner over på høstkosekveld. Vi tente lys, dekorerte bordet og serverte kalkun og gresskarpai. I anledning kvelden lagde jeg en høstdekorasjon som jeg tenkte jeg kunne vise frem.
  Her er den. Den er veldig enkel å sette sammen. Jeg brukte oransje roser, brudeslør, roseblader, edelgran, oasis (også kalt blomsterskum) og en vanlig skål. Før du begynner å lage oppsatsen må du legge oasisen i vann slik at den blir ordentlig gjennomvåt. Deretter klipper du stilken på blomstene du skal bruke passe korte. Husk å skråsnitte de hvis de ikke er løkplanter. Deretter stikker du de inn i oasisen. Når du er ferdig med dekorasjonen fyller du skålen som den ligger i med vann. Så lenge du har oasis kan du lage slike dekorasjoner av alle mulige forskjellige blomster. Det er bare å bruke fantasien.
Hvis man bruker en høy blomsterbukett kommer den gjerne i veien for å kunne se vedkommende på andre siden av bordet. Fordelen med denne dekorasjonen er at du kan dekorere bordet med blomster uten slike problemer. Oasis får man kjøpt i de fleste blomsterbutikker og hagesenter. Denne dekorasjonen er forresten veldig fin til jul også. Bare bytt ut de oransje rosene med røde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar